Segmen : Saya nak header free dari Eyra!

Post by Adilla Shahirah | 6:59 am | 20 Nutella |
Segmen Ditutup
Assalammualaikum. hmm, Eyra nak buat segmen tapi tak tau la ada org nak join ke tak. harap ramai.
Wajib ikut syarat-syarat berikut. kepada yg baru follow, nyatakan follower ke berapa. nanti Eyra takkan maklumkan header korang dah siap, Eyra teramat busy, I'm sorry, tu la Eyra suruh korang follow untuk perkembangan lanjut.

Syarat-syarat

  1. Wajib follow blog Eyra
  2. Wajib buat entry bertajuk ' Segmen : Saya nak header free dari Eyra'
  3. Letak banner di atas dan linkkan ke blog ni 
  4. Wajib bagi detail di bawah.
  5. Dah siap , bagi link entry korang di comment bawah. cbox tidak dilayan
Details 
  - Ayat untuk letak dekat header :
  - Font : ( Cari Sini )
  - Link Blog :
  - Code warna : ( Cari Sini )
  - URL doodle/ gambar : ( Cari Sini )
  - Tambahan : 
Header ni untuk 20 penyertaan terawal, k, Eyra akan cepatkan secepat mungkin. mungkin hari jumaat & sabtu Eyra siapkan header korang. 

Tarikh tutup : sehingga 20 penyertaan. 

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

20 comments:

Nuramirah said...

http://miera-rahman.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html.
"FOLLOWER KE BERAPA?" eyra sorry miera tak faham

Sue PeLik said...

good luck dear!!! jom join neh plak

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/contest-aidilfitri-blog-saya-biasa.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana nak ;)

http://dhyeahana.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

zafirah said...

sy j0in :)
Eyra da lame follow awk tataw da follower ke brape.

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

amirahramli said...

nk jgk header yg comel~

http://miraedo92.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

wana wazm said...

join..http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

DakVanila said...

http://dakvanila.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html
join ^^

ELFarahin said...

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

JOIN! Terima kasih sebab nak buat header free untuk kite! ^^

Follower ke-328 ! :)

Nurul Amirah Afiqah said...

http://bila-budak-sk-bosan.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html
saya join!!

Hajjatul Darwisyah said...

Fira join :)
Follower ke 331

http://syafiradarwisyah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

Farisha Idayu said...

follower yang ke 332

joined !
http://cyahok.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

FRE▲K▲ WEIRD▲ said...

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

Anim Farhanim said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

join

TasHa TrisHa said...

join..
http://mystorymeandyou.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html
dah lama follow eyra..

id followers TasHa_TrisHa

Nur Madihah Jamil said...

http://iloveyousostupid.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html
Madihah taktahu lahh Madihah Follower ke Berapa :)

9n0L4 said...

join. follower ke 338. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

dyabunga said...

dya join
http://yayabunga.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

Anim Farhanim said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

mi$$ch0c0laTe said...

knp link sy xkuar ea... sy join 08.08.12 lepas

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html