SEGMEN : Bloglist September by Eira Shamiera

Post by Adilla Shahirah | 4:34 am | 1 Nutella |
Assalammualaikum. Eyra join. tekan gambar k.

syarat-syaratnya:
1.mempunyai blog(semestinya) 
2.Warga negara Malaysia yang tinggal di Malaysia sahaja..Negara lain tak diterima
3.Lelaki dan Perempuan (separuh-separuh tak nak lar..hihi)
4.tidak ada peringkat umur

cara-caranya:
1.SUNAT follow blog ini dan ini..LIKE fanpage miera (ada di sidebar)
lebih elok follow senang nak beritahu pemenang
2.WAJIB klik sini ,sini dan sini..tunggu sampai habis loading baru [X]
 (manatahu boleh tambah hadiah..plis jujur)
3.buat satu entry dan tampal banner atas tu dan dilinkkan ke entry ini.
4.tak payah tag orang . tapi ada hadiah untuk TOP REFERREL
5.HANTAR link entry korang ke komen di entry miera SAHAJA..
HADIAH :10x orang akan di bloglistkan di blog miera1x pemenang untuk TOP REFERREL iaitu Topap RM5 
 okey..senang kan..korang ajak kawan-kawan korang sekali tau..
TAMAT: 10/9/2012

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

1 comments:

fiqah hamed said...

Salam..jom join my 1st GA with Ieyla nak...hadiah serious AWESOME! kalau nak hadiah lagi AWESOME,boleh promote GA ini..cuz top referral boleh pilih hadiah sendiri..
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html