Font comel

Post by Adilla Shahirah | 6:43 am | 8 Nutella |
Assalammualaikum. nie antara font yang Eyra dah download.

Font 1
Font 2
Font 3
Font 4
Font 5
Font 6
Font 7
Font 8
Font 9
Font10
Font 11
Font 12

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

8 comments:

Azwa said...

wa nak tanya..mmm font ni untuk entri ke? mmm boleh ajar wa tak? wa memang nak tukar font dalam entri wa tapi tak dapat2 huhuhu

Syara Nur Qistina said...

Assalammualaikum,Syara nak tanya nieh..akak dapat font yang number 8 tu kad dafont.com kan ? akak search apa yeh..tq !

izzah said...

eyra, macam mana nak download font? hihi :3

izzah said...

eyra, macam mana nak download font? :>

izzah said...

Assalamualaikum. ;) Eyra, macam mana nak download font erk?

fararara said...

Assalamualaikum. :) Eyra, macam mana nak download font erk?

balqis fatini said...

awak, font 8 tu ape name font die ?

syifa D_Fa said...

eyra .. name font 2,3,8,9,10 tu ape?? balas di cbox aifa erk