Header untuk para peserta

Post by Adilla Shahirah | 1:52 am | 7 Nutella |
Assalammualaikum. segmen yang Eyra buat hanya 19 orang je yg join.kepada yang header dia takde sila inform k. tak larat nak tunggu sampai 20 puluh orang. now Eyra prepare untuk UPSR. wish me luck k. :)
















P/s : tekan gambar baru save.

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

7 comments:

Hajjatul Darwisyah said...

Hye-2 ! Fira dah tukaq link gambaq tu :)

http://syafiradarwisyah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

Hope xda masalah lagi

zafirah said...

hye eyra thankyu so much ^_^ comel!
tp nak tnya mcm mne nak centre kan header tu ye?

Nuramirah said...

Tidakk! Miera ingat satu font je boleh, rupanya dua. Hmm, takpe Btw cantik.

Anim Farhanim said...

salam .. eyra knpe link kte header xde ek? btw thanks

FRE▲K▲ WEIRD▲ said...

Header saya kenapa tk ade ?
Saya dah hntr penyertaan dah

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

bwu sempat ambik. thanks sesangat. nnti nk promote cket ;)

9n0L4 said...

comellll. tapi dear, name blog salah tu. huhu. miscommunication kot ni. name blog ade kat bwh entri segmen. boleh betulkan takkkkkkkk? :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-header-free-dari-eyra.html