Update #1 Segmen : Upkan Follower Pada cuti Sekolah

Post by Adilla Shahirah | 10:52 pm | 3 Nutella |
Assalammualaikum readers :D


Attention untuk peserta segmen. okay, sebenarnya ramai yang suruh Eyra follow back diorang then terfikir lepas segmen ni tamat Eyra akan follow semua peserta. so, pastikan ada widget di bawah. kalau tak ada Eyra takkan follow, maaf yer. Kalau korang punya ada button follow macam tumblr tu pun Eyra takkan follow. maaf, so mulai sekarang korang kena la letak widget tu, bagi memudahkan orang lain :)





Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

3 comments:

nadia said...

eyra, nadia nak tanya. macamana nak letak widget yang 'join this site' tu sebab nadia punya blog takde. bole tak eyra bagitau ??

nadia said...

salam eyra, nadia nak tanya macamana nak letak widget 'join this site'tu. sebab nadia punya blog memang takde.

Kaqyonk Fauzi said...

eyra.. lau follower box tu ade kt siebar da xpe kn..? he4