Segmen "I want doodle from Bieha

Post by Adilla Shahirah | 4:25 am | 4 Nutella |
Assalammualaikum..

http://2.bp.blogspot.com/-jrSNGQbcQx8/ULIF18EjO4I/AAAAAAAABiI/Vv3irddPuJk/s1600/banner+segmen.jpg
Tag : Nabila | Farah | Nazifa

Syarat-syarat :

  • Follow blog Bieha
  • Like Fanpage Bieha
  • Buat satu entry bertajuk "Segmen "I want doodle from Bieha
  • Letak banner di atas dan link ke entry Bieha
  • Tag seberapa orang dah pastikan mereka tahu *sunat
  • Letak link entri di komen dia tempat lain tidak dilayan
Pemilihan berdasarkan : 
- Top refferal: 2 pemenang \Ikut citarasa sendiri/
- Entry kreatif (bodek jangan tak bodek): 4 pemenang \Single doodle dengan 2 item tambahan/
- Random: 4 pemenang \Single doodle/
Eyra nak sangat doodle dari Bieha, sebab apa? sebab comel-comel belaka. Eyra teringin jugak nak buat tapi kalau buat mesti tak jadi, so Eyra join segmen ni, mana tahu mungkin dapat rezeki, siapa tahu kan? So, bagi Eyra doodle Bieha kemas dan cantik. untung la pandai buat doodle comel macam tu, Eyra? hmm. memang tak reti sangat nak buat. so, mari join Segmen yang Kak Bieha buat. harap korang join bagi menghangatkan lagi Segmen ni.


Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

4 comments:

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2012/11/segmen-i-want-doodle-from-bieha.html

siti hidayah said...

Join juga :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-doodle-from-bieha.html

Bieha BieHyun said...

Goodluck keyh! Teruskan promote.. Sikit jer lagi nak jadi calon untuk top refferal[!]

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Jom join GA sy pulak :)

http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-giveaway-fyda.html