Segmen : Nak header free dari Eyra!

Post by Adilla Shahirah | 3:00 am | 9 Nutella |
TAMAT!
Assalammualaikum. Eyra rasa Eyra nak buat segmen. segmen ni untuk 5 orang saja yang akan dapat header free from Eyra. tapi kalau lebih org Eyra akan guna random.org :D

Syarat : 
  1. Wajib follow blog Eyra
  2. Wajib like fanpage Eyra
  3. Buat Entry bertajuk 'Segmen : Nak Header free dari Eyra'
  4. Letak banner yang buruk tu. backlink kan ke entry ini.
  5. Wajib bagi details di bawah 
  6. Tag dua orang pastikan mereka tahu *taknak tag pun takpa*
  7. Dah habis? tinggalkan link korang di bawah.. 
Details : 
- Ayat untuk letak di header : 
- Font : ( Cari sini , sini dan sini ) *boleh dua or tiga font*
- Link blog : 
- Code warna : ( Cari sini ) *boleh dua or tiga font*
- URL Doodle/ Gambar : ( Cari sini ) *pastikan dah ditransparent*

K, cepat-cepat. Segmen ni akan tutup pada 18/10/2012.

Segmen tutup : 18/10/2012 *jam 3.00 p.m*


Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

9 comments:

mairah cadburry said...

first :)
http://alittlepocoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

Balqis ! said...

joinn..

http://aku-balqis.blogspot.com/2012/10/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

Yaya Shakalala said...

Join Segmen Eyraa !
http://yayashakalala.blogspot.com/2012/10/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

Isabel Diaz said...

saya join http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

TasHa TrisHa said...

join..
http://mystorymeandyou.blogspot.com/2012/10/details-ayat-untuk-letak-di-header.html

Nur Jannah . said...

Untuk 5 Orang yg terpantas je erk?

Aynahusna said...

Joined! :D
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

nurul zawani said...

sy join :))

http://waniey-missmustache.blogspot.com/p/segmen-nak-header-free-dari-eyra.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

@Nur Jannah . ikut la. kalau ramai kena guna random org.