SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Post by Adilla Shahirah | 6:10 pm | 114 Nutella |
Assalammualaikum. hehe, kak lyssa buat segmen. pukul 9.01a.m nampak kat lyssa punya segmen tadi, so join la.

Kenapa berblog:

Eyra berblog untuk menambah kenalan dari luar dan dalam, semenjak berblog Eyra dapat ramai kawan, dari Perak, Johor, Penang dan sebagainya.

Macam mana boleh terjebak dalam dunia blogging :

macam mana? hmm, Eyra pun tak tahu. dulu time first-first ternampak blog FAQIHAH HUSNI, then Eyra ada hati pulak nak blog. dulu Eyra ada satu lagi blog , but dah kena hacked. hmm.

Benda yang menarik di blog Eyra :

benda yg menarik contohnya Eyra ada buat tuto freebies. tak caya , usya la blog Eyra mesti ada, freebies handmade pun adalah.

Idola :

Idola Eyra ialah Faqihah Husni, kitaorang age yang sama, by the way blog dia kemas & ada free , tutorial. sumber inspirasi eyra dalam dunia berblog Faqihah husni. :)

So, tunggu apa lagi? join la. :)


Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

114 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini!!
selamat malam :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cinta Muka Buku !! said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama
http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

I'm Arina :D said...

Saya pun join segmen ni :D http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Shira said...

Assalamualaikum , blog menarik tertarik :)

evangelistaNiL said...

OUH GITU :) HEHEHE .SLMT MAJU JAYA

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

ieka farhana said...

jejalan sini sambil BW btw simple freebies awak sangat menarik btw jom serbu blog saya

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

p/s : have done follow you :)

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Marlia binti Husin said...

Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Amalina Razali said...

datang dari segmen yang sama :)

http://amalinarazali93.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizurren-kenapa-aku.html

PikangPikah said...

:) Terjah saya punya . http://secretwriter-pqah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Athia said...

datang singgah sini, dari segmen sama... blog adik sangat comel!!! jealous2..hehehe

happy blogging :)

jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#487

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

@nurulfatihahramli said...

Fatihah Amsyar manusia ke 128 dari segmen ini datang melawat anda dan follow..

Nice work :)

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;) Jemput terjah ke entri Zam juga~

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Elih Japahar said...

Blog dulu kena hacked ke?..siannya...:)dr segmen yg sama jugak..

*Jom join bloglist sy pulak:
http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html

Intan Wandalaara said...

terjah follow sini dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

dh join dh..hehe.Meh tmbh kenalan dri Pahang.Sy la tuu..slmt berknln ^^

Anis Farhana said...

Hai , datang dari segmen yang sama .
Minat Kihah yerr :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aisyahhhhh said...

Done follow. Dari segmen yang sama.

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Follow back !

Yanie Andierah said...

Dari segmen yang sama :) jom komen entry saya pula . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cikgu Ma said...

bagus la ada freebies..blog akak biasa2 jerr...

salam dik..dari segmen lyssa ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Lyeen said...

Lyeen dtg sini follow dr segmen yg sama..:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

happy blogging dan ni cupcakes utk kamu..:)

Tengku Iji said...

salam perkenalan adik :) dari segmen lyssa faizureen
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

singgah dari segmen sama....follow sini ...no.494
singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

BeLLa said...

jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fravlein Ulan said...

eyraa~~ akak done follow adekk ! ;) FOLLOW balek ehhh :D

Nur hanim said...

Hi dari segmen yang sama :)

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

Ainin Suffiah said...

Dari segmen yang sama :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juhainie zue said...

alolo. comelnya blog.
zuepunyabelog.blogspot.com

@ShafyqOnlyy said...

http://teamshafyqonlyy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html <- BLOGWALKING sini pulak :)

huda said...

balas kunjungan - dari segmen yang sama
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nazuerah Azhar said...

Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Norazilah Abdullah said...

Hye lalink . singgah sini dari segmen yang sama. HAHA!

http://kutahukuadamu99.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Misz Mieza said...

Salam Eyra! MM datang terjah dari segmen sama.. Oh! btw follow sini skali lah #502 ^_^

Kalau sudi jemputlah singgah ye..

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower No. 504 ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

baby comel said...

singgah dr segmen lyssa jugak..
haiii,

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zatiey Ismail said...

dari segmen yang sama.. :)

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

syamimi♥ said...

hai sweetie! singgah tempat awak segmen yang sama :)

♥ layla naziera ♥ said...

dari segmen yang sama . .

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

dah folow ..dari segmen yg sama sila folow balik http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Kak M singgah dr segmen yg sama...Kak M follow blog cute ni yek..

deqjamucuxx said...

jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

faten osman said...

dari segmen lyssan faizureen :)

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland said...

Datang follow dan membaca cerita awak kat sini.. :)

http://hanifredland.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

faizah jaafar said...

dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

http://mefaizah.blogspot.com/

Izzah Norlizah said...

Faqihah husni???

sy pn knl blogger 2.
mmg byk freebies kt blog dy.ska^^

btw,dtg dr segmen yg sma

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Arrien ::@man!:: said...

Hye blogwalking dari segmen yang same :) jemput ke blog sye kmbali :D

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nur azura said...

membalas kunjungan
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nurdani said...

singgah sini dari segmen lyssa. blog yang kemas dan comel. salam perkenalan :D

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Singgah dari segmen yang sama
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Kita dari segmen yg sama yeahhh : http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aida Nur Iman binti Herman said...

Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mrs. Sarah said...

Assalamualaikum/Konnichiwa~!
saya dri segmen yg sama.

http://duniasarahupsr2013.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iznawzi said...

salam...dari segmen yang sama..dan follow juga..tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rochelle Liong said...

Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

aku eryati said...

singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nurul adilla said...

hye ,datang dari segmen kak lyssa :)

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikyanxyanx said...

Assalamuailaikum .. hai mira pun join segmen yg sama :) follow awk kay ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

'Izzah Ilhami said...

Awakkk2 , sy pon join segmen ni juga . Jum serb blog saya :

http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

^^

Atira Ameer said...

Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama..

azwa follow skali blog ni..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (526) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

hai awakk :D singgah dari segmen yang sama :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanis Syazana said...

singgah sini.. jom singgah hanis plak :)
http://rightnot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Shasha Yacob said...

dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda, eh tertekan buttin follow la pulok.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Datang dari segmen yang sama :)

miss said...

datang dari segmen yang sama. Maaf,hari ni baru sempat nak view.
:D

Minah Sepet said...

Datang bawa angin :p Haha , dari segmen yang sama . Jemput datang semula ya :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dari sisi hidupku said...

hai dari segmen yang sama. thanx terjah blog akak.

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

samelah dik..blog first mmg dtakdirkan utk dhack ke..?? ==''

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikeyrah said...

singgah sini^^

sudah follow kamu ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

NuRuL AtiQAh said...

Datang dari segmen yang sama :)
Mekaseh sudi singgah ke blog saya :)
Nice your blog !

http://girlbloggie.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

...iSyA:Muslimah Purple* said...

hai..sedang balas balik kunjungan anda...thanks for the visit!

Cik Ain said...

done folo u :)segmen yg sama

Cik Ain said...

done folo u :)segmen yg sama

shidaR said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

datang melawat..mari singgah blog maria pulak


. http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

TQ

Yana Aina said...

dtg dari segmen sama ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Zaniff said...

singgah dari segmen yg sma !

salam kenal eh ~ huuuueee..^____^

follow ur blog..winkwink

po_oh ~montel~ said...

datang membalas kunjungan dan mem'follow'...

tq...

9n0L4 said...

dtg terjah balas dari segmen yg same. time kasih sbb sudi menerjah. len kali terjah lagi ye. ;)

Amir Aiman Akashah said...

ciannye dia...awat blog b4 dis kna blog?
nakal kan yg hacked blog awk tuh

ada link blog fagihah husni dak?

NotaDiari:
http://amiraimanakashah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Liya said...

datang sini nak follow. :)

http://leeya92.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Jane. P said...

selamat berblogging dan salam kenal, sorry lambat singgah atas masalah tertentu.. :) kalau free jenguk la blog saya juga :)

dah follow awak juga :)

Atirah ★ said...

singgah sini balek dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
thnks singgah diblog sy . :)

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam..
hye..
daro segmen yg sme..
jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam..
hye..
daro segmen yg sme..
jom visit my blog.. klu sudi follow la skli hehehe ^^

http://juzabluelygirlz.blogspot.com/

I'm Damia ♥ said...

dari segmen sama..done follow

http://adorablepinkpurple.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Syaza Nazurah said...

dari sg sama.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Faqihah husni ? Blog dia lawa kn ? Simple je dia edit.

Diera Tekikushika said...

dtg sini balas kunjungan. jom kawan ngan kita hehe =)

deno said...

deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html