Freebies : Word ' Hello Peeps !

Post by Adilla Shahirah | 1:37 am | 6 Nutella |

 
tak nak word assalamualaikum yang wany bagi dulu ? >KLIK< >KLIK< takpe . perkataan 'Hello' pun ada wany buatkan untuk korang , my beloved follower :) they're so simple and ugly like me . hehe . hope you all suka . kalau dah ambil , ringan-ringankan lah tangan untuk komen dan credit me ^^

http://i.imgur.com/pjR54.jpg

http://i.imgur.com/YW6k6.jpg

http://i.imgur.com/1oslC.jpg

http://i.imgur.com/BmgZo.jpg

http://i.imgur.com/cLSTm.jpg

http://i.imgur.com/vOvIh.jpg

http://i.imgur.com/nBau9.jpg
kalau suka , ambil . kalau tak suka , cepat tekan button pakah kat new tab korang . then chow dari page busuk nie . hee :)
tak tahu cara nak letak dan guna , rujuk sini :D

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!