SEGMEN BLOG SAYA HEBAT

Post by Adilla Shahirah | 6:52 pm | 12 Nutella |
Assalammualaikum reader ^^

Tekan banner untuk join.
Blog Eyra mula ditubuhkan pada May 2011 dan mula active pada November 2011. Bagi Eyra blog Eyra simple. kekadang someone tu asyik nak tiru design Eyra.. hmm, btw bagi Eyra la kan pink memang awesome. hi, I'm Pinky..



Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

12 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa atau buat-buat lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

NuRuL AtiQAh said...

Salam perkenalan dari Perak :)
Terima kasih dah follow Atiqah :)
Done follow sini :)
Nice your blog >_<

Maisarah Musa said...

http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html Hi singgah sini :) kalau ada kelapangan , singgah sini balik :)

Ruqaiyah Amanina said...

hi singgah sini juga dari segmen yg sama. thanks tau ^^

http://greenhousera.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Benben said...

Follow blog eyra ni , comei header :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

kalau sudi jemputlah ke blog ika ;)

Adib Zazuen said...

membalas kunjungan. blog awak sangat stylo.

hahaa. tq anyway:)

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Nur Amalina Maisarah said...

datang singgah sini jugak :D
http://maerahim.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html
salam perkenalan dr Pahang ^^

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html