Pencarian Sponsor

Post by Adilla Shahirah | 8:29 am | 15 Nutella |
Assalammualaikum.. Eyra sekarang tengah cari sponsor. so kalau ada boleh pm Eyra disini.

so, kalau sebelum ni korang ada sponsor boleh la. 
Apa yang korang dapat kalau sponsor? Insyaallah, follower dan likers menaik..
  • Naikkan follower di blog..
  • Naikkan traffic blog..
  • Dapat banyak manfaat dan like untuk fanpage.
Kalau boleh nak macam bawah ni... barangan blog pun tak apa...
- Lomo Aquapix
- Jam Swatch
- Doodle
- Domain for 1 year
- Topup RM5 | RM10 | RM30
- Shawl/ Pashmina/ Tudung Bawal
- Jam tangan
- Edit Blog
- Apa-apa sahaja yang menarik ^^
 Untuk pengetahuan korang blog Eyra tak berat sangat. tak percaya? tengok ni.




Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

15 comments:

Kasihku Abadi said...

hai eyra, huda minat nk jd sponsor..blh email huda, nurulhudaabuhassan@gmail.com

irwan alessa said...

berminat juga :) topup rm10 untuk seorang, rm5 untuk 2orang :)

Nana said...

Nak full edit blog seorang, header 3 orang :)

Muhammad Shahril said...

Saya pon berminat jgk .. 2 orang Header transparent/bersambung dngn content + 2 footer transparent/bersambung dngn content .. blh hubungi saya d twitter atau d fb .. link ada di blog ..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Sy berminat. Header transparent @ bersambung utk 2 org and cursor nama utk 2 org. Nanti sy pm awk dkt fb :)

farhan irfan said...

hey ;) okay minat nak sponsor 1 edit template designer ,1 edit blogskin / skin yang dikehendaki ikut cita rasa tema sendiri and top up rm 3 x 2 , header for boys or girl satu

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Sy nk tukar . Sy nk sponsor 2 cursor nama and 2 greeting text. Boleh? Nanti sy bgi kod fp sy punya like button, awk letak dkt entri mse awk buat GA tu.

Adilla Shahirah said...

@farhan irfan Ada facebook? contact melalui FB senang sikit ^^

farhan irfan said...

okay done my facebook farhan choco http://www.facebook.com/farhan.choco

Muhammad Shahril said...

contact me on fb ..
http://www.facebook.com/msbcm

Balqis ! said...

contact me =)
http://www.facebook.com/balqis1810

✸Wanny✸ said...

Nak sponsor lagi tak? Saya nak sponsor 2 cursor untuk 2 pemenang.

http://mn-mf.blogspot.com/2012/12/aku-nak-sponsor-ni-anyone.html

Beritahu di shotbox ya, thanks.

Wanie Seuk said...

hi.. tolong pm saya... http://www.facebook.com/ramadhan.seuk

cik kumbang said...

still open lagi ke untk pencarian sponsor ni?
kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com