Stalker bodoh!

Post by Adilla Shahirah | 4:59 pm | 10 Nutella |
Assalammualaikum. Eh. dalam cbox & fibox Eyra ada orang tulis bangang , bodoh. Kejap. kau yang mula dulu. kau nak cakap aku curi nama ELMOBLASTER kau? wei. sorry eh. Aku pun tak tau FB kau apa. kau nak wat macam taik babi kau tu. # sorry mencarut. tahap kesabaran dah habis.# kau ada tulis kat blog kau pasal aku kan? So, kau yang salah. Aku memang 12 tahun. apasal? kau 13 tahun ingat aku takut sangat. kau ingat muka kau lawa, tapi hati macam babi? errr -,- Fuck you know. See bawah ni , apa yang Izrin tu tulis.Sebelum tu nak pergi blog dia lawa bagai tu -,- IZRIN . lain kali kau tak payah la sibok pasal aku. mampus la aku nak buh nama ELMOBLASTER ke. ada ku kisah.
Kau ingat dengan cakap aku bodoh tu aku bodoh la. ingat pandai sangat ke kak IZRIN bangang. HAHA. baru kau sakit hati. tengok lagi..

yang ni dia tulis first. yang atas tu yang dia tulis bodoh tu second. tengok lagiiii.

Dasar stalker yang bodoh macam kau. yang aku tau maybe takdak org baca blog kau kan? HAHA.  tengok bawah ni dia tulis dalam blog dia.

Tekan gambar untuk besarkan. HAHA. kau ingat bagus sangat ke duk guna nama P****. Fuck you IZRIN. Kau memang bodoh babi bangang. kau nak main sangat kan. kau tengok berapa ramai yang tengok  keburukan kau tu. Kepada IZRIN babi , takpayah nak jadi bodoh kay. BE YOURSELF.


Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

10 comments:

MissDE said...

Bangangnya stalker tu. dasar, muka cantik tapi hati macam babi.

fayun said...

siotnya dia "/ eyrra sabar k :) fayun pun pernah kena macam tu. lelama takde orang layan dia, dia bosan :)

Nur Adilla Shahirah said...

@fayun HAHA, memang pun, dia yang cari pasal dia nak cakap macam-macam. k. sabar . nasib la boleh sabar lagi dengan minah tu. K.

Iza Zaty said...

sabar je :)) stalker tu dengki kot blog eyra ni lawa sangat XD

Nur Adilla Shahirah said...

@Iza Zaty k. Eyra sabar. Mana ada. blog Eyra biasa je.

Anonymous said...

Yeah.minah tu ingat dia perfect sangat. FUCK minah yang namanya IZRIN.

Anonymous said...

Aidil : Stalker tu memang bodoh.

Nur Adilla Shahirah said...

@Anonymous Aidil : HAHA. beb sep sikit, dia kena sekali je.