Lirik Lagu Setia Hujung Nyawa - Fiq & Gjie

Post by Adilla Shahirah | 10:52 pm | 3 Nutella |

Lirik Lagu/ Lyrics: Setia Hujung Nyawa - Fiq & Gjie

Aku tak bisa
Menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa
Melupakan salahmu
Resah hatiku

[*] Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi
Jauh dari diriku lagi
Sesungguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar
Betapa tulus cintamu
Biar apa pun yang menghalangnya
Takkan pernah bisa dari diriku
Menjaga cintamu
Tuhan tolonglah aku
Satukan aku dan dirinya selamanya

Repeat [*]

Cintaku tetap di sini
Takkan pernah jauh dari mu



Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

Contest Blog Comel

Post by Adilla Shahirah | 10:16 pm | 8 Nutella |
Assalammualaikum..

click banner comel ni untuk join ;) 

Hadiah

1) Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
2) Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen*Rm55*
3) Tempat Ketiga: Bedak Arab
4) Tempat Keempat: Bedak Arab
5) Tempat Kelima: Celak Arab
6) Tempat Keenam: Celak Arab
7) Saguhati: Review 3 blog


Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Post by Adilla Shahirah | 10:10 pm | 3 Nutella |
Assalammualaikum.. Hai. Hari ini Dilla nak join segmen.. Macam best je hadiah dia.. Wish me luck.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Click This!)
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).
HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW
Apa lagi? Jom join. 

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

New Design + Domain.

Post by Adilla Shahirah | 10:42 am | 7 Nutella |
Assalammualaikum.. Hai guys. Lama kan Dilla tak update? sorry. Malas gila nak update. Dengan Homework semua tuu.. So, tak ada masa la nak updatee. Okay, Kembali kepada tajuk. Now, Dilla dah tukar kepada design baruuu. How? Let me know. ASAP. I know, memang tak cantikkk, Biasa je. Inspirasinya ialah Yaya.. Ala, takkan tak kenal, blog dia yang cantik + comel dengan doodle buatan sendiri. How dare.. Teringin doodle dari Yaya. hehe.... *buat muka comel*



Then, dah usya? Wa tau blog GUA tak secantik blog Lu.. Btw Anon sila pergi main jauh-jauh yeee. Sayang awakkk. Muahhh :* Sekarang Dilla nak bagitahu yang Dilla dah ada domain.. But untuk setahun je la. means Bulan Febuari tahun 2014, domain ni dah tak ada.. Ceit? See, dah bertukar kepada http://www.adillaaashahirah.com/ Okay dak? 

Let me know your comment about my blog. Positif comment or negative. That's all ;) 

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

Background

Post by Adilla Shahirah | 7:13 am | 4 Nutella |
Assalammualaikum..



Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!