Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

Post by Adilla Shahirah | 10:10 pm | 3 Nutella |
Assalammualaikum.. Hai. Hari ini Dilla nak join segmen.. Macam best je hadiah dia.. Wish me luck.



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Click This!)
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).
HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW
Apa lagi? Jom join. 

Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

3 comments:

Ella Suhaila said...

http://dramaticyang.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm200-by-putry-mirah.html hello ! saya dah but satu entry pasal segmen tuh :) Hope saya menang . Amin huhu

Ella Suhaila said...
This comment has been removed by the author.
Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html