PBS - Pentafsiran Berasaskan Sekolah

Post by Adilla Shahirah | 8:37 am | 10 Nutella |
Assalammualaikum. Selamat Sejahtera.

^_^
PBS?! Stress. I think exam is better than PBS. This is annoying too much. Maybe, ramai form 1 yang menghadapi PBS jugak. You all mesti stress kan? Yang tak stress tu maybe sesetengah. Then, siapa yang PBS tahun lepas silala comment. Nak tahu jugak stress ke tak korang dengan PBS yang tersangat annoying. Too muchhh. . >.<



Terima kasih baca entry ni. Jangan lupa datang lagi ke sini!

10 comments:

diana merlin said...

betul tuh! PBS memang stress..exam much more beter than PBS..sebab kene hafal semua bende setiap hari...

maria firdz said...

Knp ea stress dik??? Rasanya cikgu yg stress kot.. mmg cikgu tertekan buat pbs ni,. Adik ckgu ke pelajar,. Sorry tnya.. mmg x tahu...

Anis Sofea said...

Hehe, bgi sye tk stress sbb cikgu akan bgitau nk ulangkaji apa and bila nk buat PBS.Lepastu,kalau tk lepas boleh ulang lagi :) hehe

MrSyidahh said...

PBS----->Pembelajaran Bersama Stress

Nur Madihah Jamil said...

Stress sgt ! Korg akan rasa serabut gile . Kitorg dah rasa dah tahun lepas , Tahun nih Korang rasa lahh pulak :p

Anonymous said...

I'm gone to convey my little brother, that he should also pay a quick visit this website on regular basis to obtain updated from hottest information.

My web-site - http://amigosdivebelize.com/

Anonymous said...

This is а great tіρ particularlу to those new to thе blogosphere.
Sіmрle but ѵery precisе іnfoгmatiοn…
Тhanks for sharing thiѕ one. A must read post!


Feel free to surf to my webpage - Lovelounge.Com.Au

tenku butang said...

haiii.. =)

done follow sini.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Z i Q A said...

hye~
PBS ? memenatkan sangat2 . right? sabo je la